Home > Notícies > INDÒMITA, de la cia. de teatre Projecte Lilith. 11 març, 20-22h

Representació de l’obra teatral INDÒMITA, de la companyia de teatre Projecte Lilith
Intèrprets i equip: Mireia Pascual, Marta Pastor, Laura Ugarte, Aida Pascual i Mercè Borràs

SINOPSI: Amb motiu del dia internacional de les dones, la Tèrmica de Roca Umbert acull un projecte que fa reflexionar sobre la situació actual del gènere femení a la societat occidental que ens envolta. La peça és una creació artística de rigorosa actualitat pel seu caràcter transversal i la seva gestació col·lectiva, i pot esdevenir punt de confluència de generacions i classes socials ben diferents.
Tres dones ens ajudaran a reflexionar si, realment, la situació ha millorat al llarg del temps. No podem oblidar que a Roca Umbert la majoria de treballadors eren dones que només podien filar o teixir i els hi pagaven molt poc. Moltes d’elles deixaven de treballar quan començaven l’etapa matrimonial, no hi havia somnis ni aspiracions.

Col·labora: Universitat Popular de Granollers