Home > Notícies > Invitació al cinema Edison. Tous les matins du monde

L’Associació Cultural de Granollers i la Universitat Popular de Granollers tenim un acord de col·laboració que, entre altres coses, s’ha traduït en una reducció en el preu de les entrades de les pel·lícules de cineclub que es fan al cinema Edison (divendres a les 19h, i diumenges a les 18h).
Aquest mes de març, com a activitat complementària i cloenda del curs d’Audició Musical, hem organitzat conjuntament la projecció de la pel·lícula Tots els matins del món, que serà presentada per la professora del curs, Anna Maria Piera.
L’activitat és oberta, i gratuïta, per a totes les persones inscrites en alguna de les matèries de la Universitat Popular.
Hi esteu tots convidats el proper dijous 28 de març, a les 10 del matí, al cinema Edison, (c. Joan Camps, 1, Granollers).
La sessió tindrà una durada aproximada de dues hores.

Tous les matins du monde, 1991, d’Alain Corneau.
Versió original en francès subtitulada

Producció francesa, escrita per Pascal Quignard i Alain Corneau, (basada en la novel·la de Pascal Quignard), amb fotografia d’ Yves Angelo, música de Jordi Savall, i interpretada per Gérard Depardieu, Jean-Pierre Marielle, Anne Brochet, Caroline Sihol, Guillaume Depardieu, Michel Bouquet, Carole Richert. Durada: 115 minuts.

L'Acadèmia de les Arts i Tècniques del Cinema francesa li va donar el premi Cèsar a la millor música l'any 1992 per la banda sonora de la pel·lícula.

França, segle XVII. El mestre de viola de gamba Sainte Colombe rebutja i menysprea les invitacions que li fan d'anar a la cort de Lluís XIV, i viu allunyat del món per poder compondre la seva música. Marin Marais, un jove ambiciós, li demana amb insistència que l'accepti com a alumne. La relació entre ells serà tempestuosa. El mestre ho sacrificaria tot pel seu art i, en canvi, Marais només està interessat a tenir èxit i a ascendir socialment a través de la música.