Home > Actes Públics > Universitat d’Estiu, del 7 de juny al 7 de juliol

Aquest estiu, amb la consigna Mens sana in corpore sano, hem aplegat unes sessions de reflexió i experimentació al voltant de la relació cos-pensament-emoció des de perspectives diverses, que comencen el 7 de juny, en diversos espais de Roca Umbert. Esperem que us resultin suggerents.
Les sessions aniràn a càrrec d'Anna Ribalta (Psicologia), Manel Güell (Filosofia), Núria Escrig (Dansa lliure), Esteve Llargués (Ciències de la Salut), Montse Sirés (Educació Emocional) i Pedro Cuesta (Educació Física).
La darrera sessió consta d'una visita a les Ruïnes d'Empúries.
És possible la participació puntual.
Consulteu les inscripcions i les ponències.
Així mateix, aprofitem l'avinentesa per recordar-vos l'acte de cloenda del curs 2018-2019, que tindrà lloc el 6 de juny, a les 18h, a L'Aplegador de La Troca, amb un programa molt variat.

Us hi esperem!