Home > Notícies > UPG confinada i activa

Benvolguts /des, salut!

Tots els que participem d’alguna manera en la Universitat Popular hem trobat a faltar mútua proximitat, durant aquest llarg període de confinament.

Qui formem part de la Junta volem fer arribar els nostres desitjos de salut i coratge per a tots vosaltres i els vostres afins. Al llarg d’aquest mesos hem elaborat diversos projectes encaminats al reinici de les tasques formatives, que la persistència del covid 19 ha anat invalidant.

Diversos professors han mantingut contactes amb els respectius alumnes i la nostra web ha estrenat la nova pestanya Enyorem les classes, amb suggeriments d’interès.

Davant la incertesa del moment de retornar a les classes, estem treballant la posada en marxa d’un curs virtual, pilot, que podríem aprofitar d’immediat i seria un assaig per a possibles mètodes de futur. Quan estigui en funcionament us farem saber la manera d’accedir-hi.

Confiant que continueu bé de salut i amb un renovat desig d’enriquiment cultural, rebeu una cordial abraçada.

Els integrants de la Junta de la UPG