Teatre Social. Taller eminentement pràctic i vivencial orientat a totes les persones, actors i no-actors, que vulguin beneficiar-se de les múltiples oportunitats que ens ofereix el Teatre. Entenent el teatre com una eina d'intervenció social i de treball en grup. El teatre Social propicia el diàleg, l'aprenentatge col·lectiu i la participació activa. Analitzarem la vida de manera objectiva (“com miralls que reflexen la realitat”) i a través de diferents jocs i dinàmiques actorals ens plantejarem les possibles estratègies de sortida als conflictes diaris.

Temari

L'objectiu és utilitzar les eines del Teatre Social, del Teatre de l'Oprimit d'Augusto Boal, els mètodes de Creació Col.lectiva.
Analitzar la vida que ens envolta i crear escènicament diferents alternatives davant els conflictes existents.
Adquirir tècniques sobre el treball actoral i la posada en escena.
Fer una creació escènica col·lectiva amb les bases del Teatre Social.

 

Calendari

17 i 24 de febrer,
2, 9, 16, 23 i 30 de març,
20 i 27 abril,
4, 11, 18 i 25 maig

Professora

Mireia Pascual Vilaró

Preu

25 euros

Dinàmica

Jocs i dinàmiques teatrals: creant un codi de comunicació grupal on els i les particpants es trobaran cómodes i segurs a l'hora de treballar la deshinibició, l'autoestima, la confiança, la diversió...

Mètodes de Creació Col·lectiva
Posarem en marxa diferents dispositius que ens ajudaran a crear petites escenes que reflexin els temes que inquieten als i les integrants del grup.
Posada en Escena y Teatro Foro: Aprendrem com portar a escena les peces realitzades i a dinamitzar un Teatre Foro.

Clica per fer la inscripció

DILLUNS

DE 17 A 18'30 H

LA TROCA. ROCA UMBERT