La idea de crear l’Associació Impulsora de l'Educació Popular neix d’una demanda social en el nostre entorn. Tant els assistents a les tertúlies filosòfiques, iniciades l’any 2007 de la mà de tres filòsofs a la biblioteca Roca Umbert, com els participants dels cursos de filosofia que vàrem impartit posteriorment a l’Ateneu de Granollers, manifestaren el desig de quelcom diferent a la proliferació de tertúlies i conferències a l’ús. Interpretarem que es demanava una formació continuada, interdisciplinar, unificadora dels sabers i ben estructurada. D’aquí va sorgir la idea de constituir una universitat popular al Vallès Oriental.

Per tal de donar resposta a aquest interès calia, però, un marc teòric regulador  i un suport institucional. Després de consultar  d’altres experiències que tenien lloc en aquest sentit a diverses ciutats nacionals i internacionals vàrem redactar un parell d’esborranys. Establirem un equip de treball integrat per un grup de ciutadans compromesos amb l’aprenentatge, el saber, la reflexió sobre els valors i la seva divulgació, i amb ells vàrem constituir l'Associació Impulsora de l’Educació Popular, AIEP. La Universitat popular de Granollers és el primer fruit de l ‘AIEP i el seu primer projecte. Un cop aprovats els estatuts i establerta oficialment l’associació es va elaborar el reglament i programa de la UPG.

  Contacte

L'AIEP sosté les activitats de la Universitat Popular de Granollers. Perquè la nostra força vagi endavant volem convidar-vos a donar suport a aquest projecte formant part de la nostra associació. Participa d'aquesta aventura i associa't!

Junta de l'AIEP

Mariano Fernández, president
Orland Mena, vicepresident
Simón Riaguas, tresorer
Jordi Folch, secretari
Joan Méndez, cap d'estudis
Antoni Broto, vocal
Eduardo Castillo, vocal
Emília Capel, vocal
Imma Larrosa, vocal