Estudis

Ens complau presentar-vos el programa per al curs 2019-2020. Hem aplegat més d'una vintena de cursos dins un ampli ventall de disciplines que esperem us resultin suggeridors.
La major part dels cursos tenen continuïtat durant tot l'any acadèmic. Hem dividit el curs 2019-2020 en dos quadrimestres. Així mateix hem organitzat cursos amb classes setmanals i mensuals, de manera que totes les persones puguin ajustar la seva disponibilitat.
Consulteu els apartats específics dels cursos que us interessen, horaris, equipaments on es fan les classes i instruccions per la matriculació.

  Contacte

Autorització
En nom de la Universitat Popular de Granollers tractem la informació que ens faciliteu exclusivament per oferir el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació formativa, o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Teniu dret a obtenir confirmació i accés quant al tractament de les vostres dades personals per part de l’Associació per a l'Impuls d'Estudis Populars (AIEP). Podeu rectificar les vostres dades o sol·licitar la seva supressió quan aquestes no siguin necessàries.

Per aquest motiu sol·licitem la vostra autorització per recollir les dades del present formulari.