Estudis

Malgrat els avatars, a partir de setembre trobareu una variada i atractiva oferta acadèmica per al curs 2020-2021. El programa inclou 30 matèries que s'impartiran en diverses modalitats en funció de com es desenvolupi la situació de la pandèmia.
Les classes seran preferentment presencials amb totes les mesures adequades de distància, mascaretes i neteja. Tenim previst oferir l'opció de seguiment de les classes per internet, en directe o en diferit. Hem previst l'assessorament en l'ús de les eines informàtiques per qui ho desitgi.

  Contacte

Autorització
En nom de la Universitat Popular de Granollers tractem la informació que ens faciliteu exclusivament per oferir el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació formativa, o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Teniu dret a obtenir confirmació i accés quant al tractament de les vostres dades personals per part de l’Associació per a l'Impuls d'Estudis Populars (AIEP). Podeu rectificar les vostres dades o sol·licitar la seva supressió quan aquestes no siguin necessàries.

Per aquest motiu sol·licitem la vostra autorització per recollir les dades del present formulari.