Home > Notícies > Estem preparant el nou curs 2020-2021

Rebeu una cordial salutació de l'equip de la UPG.
Malgrat la situació per la que estem passant arran de la pandèmia i després d'un segon quadrimestre accidentat, estem preparant el curs 2020-2021 amb il·lusió i amb l'esperança que a pesar de les dificultats puguem tirar el curs endavant tot i adaptant-nos a les circumstàncies del moment.
A partir del setembre trobareu la nostra proposta a la web i esperem que la rebreu amb la mateixa il·lusió de sempre.
L'oferta acadèmica és molt variada i atractiva i també hem previst diverses opcions en funció de com es desenvolupi la situació de la pandèmia.
En primer lloc optem per les classes presencials amb totes les mesures adequades de distància, mascaretes i neteja. També tenim previst oferir altres opcions, en tots els cursos que sigui possible, com el seguiment de les classes per internet en directe o en diferit. Estem preparats per oferir també assessorament en l'ús de les eines informàtiques perquè pugueu seguir els cursos si és el cas.
En funció dels espais i el nombre de persones inscrites és possible que hàgim de limitar l'aforament en alguns cursos. Si fos així, establirem la prioritat segons l'ordre d'inscripció.
Des de la UPG esperem que la proposta que us oferirem sigui del vostre grat i que les circumstàncies ens permetin portar-la a terme en les òptimes condicions.
Entretant us desitgem salut i un bon estiu.