Dones Singulars. La història explicada per les dones
El curs Dones Singulars. La història explicada per les dones ens presentarà una altra perspectiva de la història que hem après. A través de diferents àmbits i contextos ens sorprendrà l’activisme de les dones, la seva lluita per la justícia social i la seva contribució al canvi i la millora de la societat.
El curs s’estructura en dues parts. Començarem el primer quadrimestre amb temes més actuals i àmbits menys coneguts per anar construint la trajectòria i evolució  del pensament i activisme feminista (des del S XVIII fins a l’actualitat) amb referències al context internacional i europeu, però centrant-nos en el nostre país. Aquest serà l’objectiu principal del segon quadrimestre.
Com ho farem? A partir del marc polític i socioeconòmic corresponent teixirem la història a  través de la veu de dones singulars, les seves biografies i la seva producció laboral, literària, científica o social. Rebel·lia, inconformisme, dignitat, compromís i sororitat són alguns dels trets que defineixen la personalitat d’infinites dones singulars.

DIMECRES

DE 18.30 A 20 H 

FORMAT SIMPLE

Online

PROFESSORAT

Carme Expòsito

INSCRIPCIONS

30 euros

Clica per fer la inscripció

CALENDARI

16, 23 de febrer
2, 9, 16, 23, 30 de març
6, 20, 27 d’abril
4, 11, 18, 25 de maig